Reacties van deelnemers op de expert meeting

 

dank je voor je mooie congres ! Ik was onder de indruk van het niveau en de animo plus de opkomst. Goed gedaan ! (Sjarel Ex)

ik vond het thema van het symposium zeer interessant! (Rein Wolfs)

Ik wilde je bedanken voor een inspirerend weekend. Het was ook confronterend (om erachter te komen dat kennis af en toe groot onderhoud nodig heeft), maar vooral inspirerend. Ik kreeg de indruk dat de anderen dit ook hebben gevonden (in elk geval in de podiumkunstenhoek). Ik hoop dat je/we er iets aan zult hebben! (Klazien Brummel)

Dankzij de verwarring is het heel interessant geweest. (Marcel Cobussen)

Andermaal mijn felicitaties en complimenten voor het verloop van Intermediale Reflecties. Ik begreep van Renée dat het in de planning ligt om eens in de twee jaar een dergelijk denkfeest te organiseren. Dat lijkt mij uitgaande van deze editie een zeer goed idee - zoiets mag niet bij een enkele keer blijven. (Sander van Maas)

Ik denk dat het een mooie conferentie was. Ik heb erg goede en subtiel uitgewerkte gedachten gehoord. (Ike Kamphof)

kan me niet alles meer herinneren, maar wel dat het te gek voelde omdat het leek alsof we echt iets bij de oren hadden waarvan we voelden dat niets op niets aansluit. (Siebe Thissen)

Ik bewaar een heel goede herinnering aan de dag. interessante mensen en inhoudelijke gesprekken. Voor mijzelf was het heel inspirerend om met anderen over de kunstkritiek te praten omdat je toch altijd maar in je eentje op je eigen manier voorthobbelt. Dus met terugwerkende kracht bedankt voor de uitnodiging. Alle energie die je erin hebt gestopt is niet voor niets geweest. (Jacqueline Oskamp)

Ik wil je -nogmaals- bedanken en heb erg veel gehad aan de samenkomst. Het was zeer verheugend om een keer een dergelijke wijze van 'cultural analysis' mee te maken. Ook zijn er al reeds aanwezige contacten verdiept en andere aan toegevoegd. Inhoudelijk heb ik veel opgestoken van wat wel, en wat niet van toepassing is voor mijn eigen onderzoek. (Raoul Teulings)

Ik vond het heel interessant en de moeite waard. 't is duidelijk dat zoiets veel potentieel heeft, ik vind ook dat je het heel ambitieus aanpakt, heel goed. de vraag blijft of je er publiek bij moet hebben of niet, in ieder geval krijg jij & DAF dan wel meer exposure en komen er ook meer journalisten. Ook vind ik dat je in Nederland zelden hard en scherp redenerende referenten vind, meestal gaat het om meningen, en dat is wel het laatste wat van belang is (en ik ben het er nog altijd mee eens ook, dus dat helpt ook al niet). (Lars Spuijbroek)

heb zeker genoten van de hele dag. Interessante dingen gehoord en gezien, veel mensen gesproken. (Jorinde Seijdel)

Ik vond het een vruchtbare bijeenkomst - vooral het tweede gesprek met de sessie rondom Patricia was vruchtbaar. Ook het debat rondom de lezing van Bas Heijne was boeiend, eigenlijk vooral hoe een reflexieve praktijk anders te denken dan naar voren gebracht gedurende de lezing.(Roemer van Toorn)

Het was heel inspirerend om weer eens twee dagen wat dieper in de materie te duiken dan ik hier gewend ben. Het zet me weer flink aan het denken over o.a. het beoordelen van onze e-cultuur-projecten. Wat je ziet is dat iedereen zoekende is en dat levert juist de meest interessante discussies op. (Ingrid van Tol)

Ik denk dat het een mooi congres was. Ik vond de video over Dick Raaymakers
fascinerend. (Winnie Sorgdrager)

Ik vond het een erg aangename bijeenkomst en heb (ook buiten de panels) een aantal inspirerende ontmoetingen en gesprekken gehad. Mooie lezing ook overigens van Bas Heyne. (Maaike Bleeker)

het was leuk! ik heb veel geleerd. eerste dag juist doordat er een paar theoretici hele prettige losse wijze van denken hebben. leuke mensen ontmoet. (Mieke Gerritzen)

Ik vond het een bijzondere gebeurtenis en ook erg goed. Er zijn inderdaad een paar mensen op me afgekomen die nu toch wel in Deleuze geinteresseerd waren geraakt ... Alleen dat al is de moeite waard, maar er was natuurlijk nog veel meer. ( Patricia Pisters)

Ik hoop dat jullie tevreden waren over de expertenmeeting. Ikzelf heb er wel wat aan gehad: wat nieuwe inzichten, enkele nieuwe contacten. (Erwin Jans)

Dat was nog eens een vruchtbare conferentie. (Erwin Ruibroeks)

Langs deze weg wil ik jullie nog even hartelijk bedanken voor het inspirerende symposium! ik hoop dat het voor jullie iets heeft opgeleverd. ik heb er in ieder geval veel aan gehad. een hele prestatie trouwens, om zo'n groep mensen bij elkaar te krijgen. zou vaker moeten gebeuren! (Frits Gierstberg)